Новини

Кражба на електроенергия, задържан пиян шофьор и пожари във Видинско

За кражба на електроенергия, задържан пиян шофьор и пожар през изминалото денонощие се съобщава в бюлетина на Областната дирекция на МВР Видин.

При извършена проверка на частен адрес в село Тошевци, вчера служители на електроразпределителното дружество са констатирали неправомерно присъединяване към електропреносната мрежа. Създадено е условие за непълно отчитане на употребената електрическа енергия. По случая в Районното полицейско управление в Кула е образувано досъдебно производство.

На 16-ти август, малко след 22 часа, на кръстовището на булевард „Съединение“ и улица „Тодор Илиев“ в Белоградчик полицейски служители са проверили лек автомобил, управляван от 30-годишен местен жител. При тестване с дрегер пробата на водача е отчела наличие на алкохол 1,46 промила, мъжът е дал кръвна проба за медицинско изследване. По случая е образувано досъдебно производство.

Около 16 часа вчера е постъпил сигнал за пожар в жилищна сграда във вилна зона „Рациария“ край Арчар. Два екипа на Видинската пожарна са потушили пламъците. Причината е късо съединение. Огънят е унищожил около 30 квадратни метра от покривната конструкция. Огнеборците са гасили и запалени сухи треви и храсти до околовръстния път на Видин.

Повече по темата може да видите тази вечер от 20:35 по ТВВЗа пропусналите – може да гледате повторението на нашия youtube канал и facebook страница.